Dienstverlening

Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen, sparen of pensioenen; bij Geraldo Ruesink Financieel Advies nemen we vier stappen. Daarin gaan we niet voor de korte termijn oplossing maar kijken naar uw persoonlijke situatie, toekomstwensen en passende mogelijkheden. Dit geeft u de zekerheid van een betrokken en deskundig advies.

Uw persoonlijke situatie

Soms gaat het om alleen een verzekering maar in andere gevallen om een hypotheek waar veel bij komt kijken. We gaan daarom samen na wat u wilt en wat u al weet over mogelijke financiële oplossingen. Vanzelfsprekend brengen we ook in beeld wat u wilt en kunt betalen. Daarbij hangt het ook af van hoeveel zekerheid u binnen uw financiering wilt. En zeker niet onbelangrijk, we kijken verder dan alleen de korte termijn en houden rekening met toekomstige ontwikkelingen.

Passende oplossingen

Als deze zaken in beeld zijn wordt bekeken welke financiële oplossingen en producten goed aansluiten op uw persoonlijke situatie en wensen. Om een geschikt aanbod te vinden, vergelijken we een groot aantal producten met elkaar. Door deze mogelijkheden voor u op een rij te zetten kunt u een beslissing nemen over de beste financiële oplossing.

Afsluiten

Als u de keuze heeft gemaakt wilt u vanzelfsprekend dat het goed geregeld wordt. Daarom spreken we af wie wat doet. Het kan betekenen dat u het zelf wilt regelen en dat ik u op de achtergrond begeleidt. Maar het kan ook zijn dat u ontlast wilt worden van alle regelzaken. U kunt dan het gehele traject door mij laten verzorgen. En dat wat u zelf moet regelen, zoals bijvoorbeeld een notarisbezoek, doen we gezamenlijk.

Contact onderhouden

Een goed financieel advies bestaat niet alleen uit een passende oplossing bieden. We houden contact met elkaar, ook als zaken geregeld zijn. Dat betekent dat u altijd kunt bellen met vragen over de producten die u hebt. Maar wilt u dat ik op de achtergrond ontwikkelingen in de gaten houdt? Dan kunt u voor het Hypotheek Service Abonnement kiezen. Welke begeleiding u ook kiest, u kunt van een betrokken en deskundig advies verzekerd zijn.