Ruesink Financieel Advies, voor een betrokken en deskundige kijk op uw financiën

Partner in de Achterhoek op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen, pensioenen en sparen.

U bent woningbezitter of denkt erover om een woning te kopen. Iedereen weet dat je bij zo’n belangrijke beslissing niet over één nacht ijs gaat. Wat gaat u allemaal doen om het huis te maken tot een plek waar u zich echt thuis gaat voelen? Wilt u direct bij de aankoop verbouwen of stelt u dat voor later uit? En welke hypotheek kiest u en tegen welke looptijd en rente?
Zo maar wat vragen die komen kijken bij dit soort belangrijke beslissingen. Maar hebt u er wel eens bij stil gestaan dat het afsluiten van een hypotheek verder gaat dan alleen maar de maandelijkse aflossing aan de bank? Als partner in de Achterhoek op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen, pensioenen en sparen kan Geraldo Ruesink Financieel Advies u daarin ondersteunen.

Deskundige kijken op uw financiën

Door jarenlange ervaring, opleiding en uitgebreid netwerk kunt u van een deskundig advies verzekerd zijn. Ik ondersteun u om grip te krijgen op uw financiële toekomst. Daarin kijken we verder dan alleen de vaste uitgaven waar u op dit moment mee te maken hebt. Door naar het totaalbeeld te kijken en eventuele risico’s van tevoren in te schatten help ik u om de beste afweging te maken.

Betrokken kijk op uw financiën

Een betrokken kijk op financiën betekent dat u kunt rekenen op persoonlijk contact, begeleiding in zaken die moeten worden geregeld en periodieke updates rondom uw financiële situatie. Dat kan inhouden dat ik u tijdelijk op financieel gebied adviseer en u daarna zelf de ontwikkelingen rondom uw persoonlijke situatie in de gaten houdt. Maar het is ook mogelijk dat ik de ontwikkelingen rondom hypotheken en verzekeringen voor u volg en contact opneem als er belangrijke wijzigingen zijn. Geraldo Ruesink Financieel Advies heeft hiervoor het Hypotheek Service Abonnement. Het geeft u de zekerheid dat uw financiële plaatje past binnen uw persoonlijke situatie.